• Telefon: +381 33 715 110
  • Email: office@skynet.co.rs
  • Radno vreme: 09:00 to 17:00

Nijazije Musabegovića br. 5, 31300 Prijepolje

PROIZVODI

Alarmni sistem protiv provale je skup međusobno povezanih uređaja koji ima za cilj da zaštiti objekat od uljeza i da obavesti vlasnika ili/i nadzornu stanicu/centar o bilo kakvom kršenju zaštićenih zona. U zavisnosti od zahteva i finansijskih mogućnosti, to može biti jednostavan alarmni sistem pogodan za osnovnu zaštitu kuće/stana ili naprednija struktura, koja će pored osnovnih funkcija uveliko poboljšati životne ugodnosti korisnika. Dizajner sistema, obično kompanija za ugradnju ili jednostavno instalater, može uveliko pomoći investitoru/korisniku (klijentu) da odabere optimalno rešenje, zavisno od karakteristika objekta i potreba klijenta, uzimajući u obzir i mogućnosti proširenja za budućnost. Napredniji alarmni sistemi mogu obavljati funkcije kao što su kontrola pristupa (motorizirana vrata), kontrola osvetljenja i grejanja i mnogi drugi zadaci automatizacije kuće/zgrade. Interfejsni uređaji (manipulatori) su savremene tastature i dodirni paneli, koji osim estetskog izgleda i intuitivnog rada imaju mogućnost skladištenja mapa objekta na memorijske kartice radi lakše kontrole celokupnog sistema, kao i (opciono) mobilnih telefona i drugih uređaja sa namenskim aplikacijama i internet vezom.
Image
Image

Zaštitite Vašu kuću gde god da se nalazite

Putem telefona ili aplikacije MyJABLOTRON možete kontrolisati pojedinačne uređaje i komponente, kao i Vaš ceo sistem gde god da se nalazite. Imaćete uvid u sve što se događa kod kuće, bez obzira da li ste na putu, odmoru, poslu ili bilo gde u dometu Mreže. 
  • Pregled statusa svih komponenti sistema
  • Daljinsku kontrolu sistema kao da se nalazite kraj Vašeg šifratora
  • Sliku sa kamera u Vašim prostorijama - gde god da se nalazite
  • Praćenje temperature i potrošnje energije
Image

Contact us

+381 33 715 110 - Prodaja


Location

Nijazije Musabegovića br. 5

31300 Prijepolje

Srbija


Send us email

office@skynet.co.rs


demo

Kompletna IT rešenja

" SKYNET " je firma sa sedištem u Prijepolju. Osnivač firme, kao i zaposleni u istoj iza sebe imaju dugogodišnji rad iz oblasti informacionih tehnologija. Jedini smo u Zlatiborskom okrugu koji možemo da vam ponudimo kompletno IT rešenje (softver, hardver, računarske mreže, Internet, Video nadzor, Alarme, PP Zaštita) za unapređenje Vašeg poslovanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

 

STATISTIKA POSETA

0048898
Danas
Ove nedelje
Prošlog meseca
UKUPNO POSETA:
8
1377
2139
48898


Your IP:3.225.221.130

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak
od 09:00 do 17:00
Subota
od 09:00 do 15:00
Nedelja
Zatvoreno

Za radno vreme praznicima informišite se putem telefona.