• Telefon: +381 33 715 110
  • Email: office@skynet.co.rs
  • Radno vreme: 09:00 to 17:00

Nijazije Musabegovića br. 5, 31300 Prijepolje

SOLARNI SISTEMI

Image
Samostalni odvojeni solarni sistemi mogu biti instalirani na lokacijama gde snadbevanje električnom energijom nije dostupno iz elektrodistributivne mreže. Za ovakve sisteme, Luxor je specijalno razvio i testirao visokokvalitetne solarne panele. Solarni paneli pogodni su kako za napajanje individualnih privatnih objekata kao što su vikendice, brodovi, kamp vozila, tako i za profesionalne aplikacije kao što su sistemi za napajanje vodom za piće i navodnjavanje, saobraćajni sistemi, aparati za naplatu parkinga, kontrolu saobraćaja, ulične solarne lampe, merni sistemi, telekomunikacioni sistemi itd.
 
Kompaktan i čvrst solarni panel je praktično rešenje za objekte bez električne mreže. Velik izbor Luxor solarnih panela omogućava rešavanje većine zahteva za napajanje električnom energijom.

Ugradnja Solarnog Panela za potrebe Turisticke Organizacije

Image
Slika prikazuje životni vek različitih tipova baterija. Klasične automobilske baterije, ako se koriste u solarnim sistemima, imaju životni vek oko 200 ciklusa na 50% pražnjenja. AGM želatinske baterije, koje se obično koriste na našem tržištu, imaju oko 600 ciklusa, dok GEL baterije imaju oko 700 ciklusa. Kanadske Rolls baterije serije 4000 imaju 1280 ciklusa što je duplo više od AGM, odnosno GEL baterija. Dakle Rolls baterije će da traju duplo duže.
Prilikom odabira baterije za solarne sisteme neophodno je obratiti pažnju na sledeće detalje:
  • Koji je tip baterija i da li proizvođač deklariše baterije za upotrebu u solarnim sistemima?

  • Koji je životni vek baterija, odnosno, koliko ciklusa baterije imaju (uporediti karakteristike različitih baterija)?

  • Koji je kapacitet baterija? Kapacitet baterija se obično označava sa C20 (20 sati pražnjenja). Proizvođači takođe daju i podatke na C10 i C100. Tako npr. ako je kapacitet baterije 100Ah na C20, na C100 može da bude i 150Ah. Dakle, izuzetno je bitno proveriti kako prozvođač, odnosno prodavac, deklariše bateriju. Baterija na 12V u proseku je teška oko 0,3kg po Ah na C20. Ako je njena težina značajno manja, kapacitet je dat na C100.

  • Garancija na baterije.

  • Ko je prizvođač baterija, da li je u pitanju renomirana kompanija? Ako su baterije proizvedene u Evropi potrebno je da imaju EUR - 1 obrazac.
Image
Našu ponudu čini kvalitetna oprema renomiranih svetskih proizvođača.
Integrišemo više izvora energije kao što su sunce, vetar, voda, geotermalna energija u cilju dobijanja energetski efikasnih objekata. Naši sistemi su fleksibilni sa mogućnošću proširenja.
Prepoznatljivosti našeg imena na tržištu i rejtingu pouzdane kompanije doprineo je širok asortiman opreme po najpovoljnijim cenama i kompletna tehnička podrška koju nudimo našim klijentima.
Mi promovišemo sigurnost, posvećenost i održivost u cilju postizanja vrhunskih rezultata u izgradnji modernih, štedljivih objekata, ne zanemarujući zahteve za komforom u jednom objektu.

Contact us

+381 33 715 110 - Prodaja


Location

Nijazije Musabegovića br. 5

31300 Prijepolje

Srbija


Send us email

office@skynet.co.rs


demo

Kompletna IT rešenja

" SKYNET " je firma sa sedištem u Prijepolju. Osnivač firme, kao i zaposleni u istoj iza sebe imaju dugogodišnji rad iz oblasti informacionih tehnologija. Jedini smo u Zlatiborskom okrugu koji možemo da vam ponudimo kompletno IT rešenje (softver, hardver, računarske mreže, Internet, Video nadzor, Alarme, PP Zaštita) za unapređenje Vašeg poslovanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

 

STATISTIKA POSETA

0058375
Danas
Ove nedelje
Prošlog meseca
UKUPNO POSETA:
13
241
2043
58375


Your IP:44.200.168.16

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak
od 09:00 do 17:00
Subota
od 09:00 do 15:00
Nedelja
Zatvoreno

Za radno vreme praznicima informišite se putem telefona.