• Telefon: +381 33 715 110
  • Email: office@skynet.co.rs
  • Radno vreme: 09:00 to 17:00

Nijazije Musabegovića br. 5, 31300 Prijepolje

PROIZVODI

Idealna rešenja za stambene, komercijalne i industrijske parkinge

Pored motora za kapije i motora za segmenta vrata u ponudi se nalaze i automatske RAMPE koje su, za razliku od kapija na daljinsko otvaranje, najfunkcionalnija i pogodna rešenja za profesionalno instaliranje na industrijskim, poslovnim i stambenim objektima sa velikom frekvencijom vozila i velikom širinom prolaza: javni parkinzi, trgovački centri, hoteli, bolnice, zabavni parkovi, aerodromi, autobuske i železničke stanice, kao i sve druge vrste malih i velikih objekata gde je potreban ekonomičan način sprečavanja neovlašćenog pristupa vozilima i kontrola protoka saobraćaja.

Bezbednost i elegancija
Snaga i pouzdanost
Funkcionalnost i atraktivnost

Image

O čemu treba da vodite računa pre odabira automatske rampe?

U našoj ponudi imamo nekoliko različitih modela automatskih rampi koje se razlikuju po dizajnu, funkcijama, veličini, brzni otvaranja, i pronalaženje prave rampe koja će odgovarati Vašim potrebama i prostoru koji želite da zaštitite je stvarno veliki izazov. Mi Vam možemo pomoći da pronađete pravi proizvod koji odgovara Vašim zahtevima, zato pre odabria i kupovine rampe treba da razmislite o sledećim stvarima:
Image

NAMENA RAMPE

Mesto gde će rampa biti instalirana. Postoje rampe dizajnirane za naplatne rampe ili velike perkinge, dok postoje i rampe za kontrolisanje ulaska.

RUKA RAMPE

Bitno je da znate koji prolaz želite da kontrolišete, njegovu širinu i na osnovu tih informacija da se odabere odgovarajuća dužina ruke rampe. Dužina ruke utiče i na brzinu otvaranja rampe.

INTENZITET KORIŠĆENJA

Intenzitet korišćenja odnosno broj otvaranja automatske rampe je veoma bitan pre kupovine. 

DODATNA OPREMA

Opciona oprema koja može da unapredi rad rampe: led rasveta, fosforne nalepnice, daljinski upravljači, fotoćelije, induktivna petlja, baterijsko napanjae, otvaranje putem RFID čitača…

Contact us

+381 33 715 110 - Prodaja


Location

Nijazije Musabegovića br. 5

31300 Prijepolje

Srbija


Send us email

office@skynet.co.rs


demo

Kompletna IT rešenja

" SKYNET " je firma sa sedištem u Prijepolju. Osnivač firme, kao i zaposleni u istoj iza sebe imaju dugogodišnji rad iz oblasti informacionih tehnologija. Jedini smo u Zlatiborskom okrugu koji možemo da vam ponudimo kompletno IT rešenje (softver, hardver, računarske mreže, Internet, Video nadzor, Alarme, PP Zaštita) za unapređenje Vašeg poslovanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

 

STATISTIKA POSETA

0024571
Danas
Ove nedelje
Prošlog meseca
UKUPNO POSETA:
81
116
1771
24571


Your IP:54.172.135.8

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak
od 09:00 do 17:00
Subota
od 09:00 do 15:00
Nedelja
Zatvoreno

Za radno vreme praznicima informišite se putem telefona.