• Telefon: +381 33 715 110
  • Email: office@skynet.co.rs
  • Radno vreme: 09:00 to 17:00

Nijazije Musabegovića br. 5, 31300 Prijepolje

PROIZVODI

Image
Bilo da tražite dobro konfigurisan PC računar za vaš posao ili tražite najbolji All-in-one računar sa odličnim performansama koji štedi prostor, SkyNet nudi širok izbor modela renomiranih brendova.
 
S obzirom da živimo u doba računara, oni nam pružaju pristup raznovrsnim izvorima znanja. Mogućnosti za obradu informacija upotrebom računara su neograničene. Koriste se za obradu teksta, internet, digitalno / audio i desktop izdavaštvo itd. Računar je izuzetno vredan komad tehnologije koji je pronašao put u mnoge domove i preduzeća širom sveta i veoma je teško zamisliti svakodnevni život bez upotrebe istih.
 
Od velikog biznisa do svakodnevnih društvenih interakcija, ove "računske mašine" su se razvile u alate i rešenja za svaku moguću ljudsku aktivnost. Od dece do starijih, povremenih korisnika računara do vlasnika biznisa, svako može imati koristi od posedovanja računara. Preuzmite kontrolu i maksimizirajte svoju poslovnu efikasnost.
 
Bez obzira da li ste gejmer, dizajner, student, pisac, trgovac - kod nas ćete naći savršene računare za sve što radite. Bez obzira da li planirate da koristite svoj računar za osnovne zadatke kao što su provera e-pošte, surfovanje na Web-u, obradu teksta, ili za zahtevnije stvari poput igranja igara, video uređivanja, grafičkog dizajna ili pokretanja biznisa, raznovrsni izbor računara kod nas omogućiće Vam da odaberete onaj pravi u zavisnosti od Vaših potreba i raspoloživog budžeta.
 
Želite konfiguraciju koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe? SkyNet je pravi izbor za Vas.
Laptop – Cene za svačiji džep
 
Želite da kupite laptop po najpovoljnijoj ceni u gradu? Na raspolaganju je uvek sjajna ponuda laptopova na akciji.
 
Kod nas možete naći i najnovije modele laptopova renomiranih brendova: Apple, HP, Acer, Dell, Lenovo, Asus...
 
Laptop nije samo računar - to je vaš zabavni centar, društvena mreža i radni prostor. Ako ne znate kakav laptop želite, a znate tačno kakvu specifikaciju želite ili se nalazite negde između, mi vam možemo pomoći da odaberete onaj pravi.
 
Nudimo različite modele renomiranih proizvođača kao i različite cene laptopova. Vaš zadatak je samo da izaberete onaj pravi koji će biti vrhunskog kvaliteta, raznovrsnih performansi i izuzetnih karakteristika.
Image

Contact us

+381 33 715 110 - Prodaja


Location

Nijazije Musabegovića br. 5

31300 Prijepolje

Srbija


Send us email

office@skynet.co.rs


demo

Kompletna IT rešenja

" SKYNET " je firma sa sedištem u Prijepolju. Osnivač firme, kao i zaposleni u istoj iza sebe imaju dugogodišnji rad iz oblasti informacionih tehnologija. Jedini smo u Zlatiborskom okrugu koji možemo da vam ponudimo kompletno IT rešenje (softver, hardver, računarske mreže, Internet, Video nadzor, Alarme, PP Zaštita) za unapređenje Vašeg poslovanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

 

STATISTIKA POSETA

0048911
Danas
Ove nedelje
Prošlog meseca
UKUPNO POSETA:
21
1390
2139
48911


Your IP:3.225.221.130

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak
od 09:00 do 17:00
Subota
od 09:00 do 15:00
Nedelja
Zatvoreno

Za radno vreme praznicima informišite se putem telefona.