• Telefon: +381 33 715 110
  • Email: office@skynet.co.rs
  • Radno vreme: 09:00 to 17:00

Nijazije Musabegovića br. 5, 31300 Prijepolje

PROIZVODI

Projektovanje kontrole pristupa

TCS kontrola pristupa predstavlja izuzetan funkcionalni dodatak bilo kom TCS interfonskom sistemu - audio ili video. Ona omogućava korisnicima objekta (stanarima ili zaposlenima) da prolaze kroz sva zajednička vrata bez primene mehaničkog ključa već SAMO JEDNOG elektronskog ključa (u obliku kartice ili priveska) ili primenom samo jedne šifre.
Celokupna instalacija se obavlja krajnje jednostavno, kao i za sve ostale TCS sisteme, a uređaji predstavljaju verovatno najuspešnije dizajnersko rešenje u domenu kontrole pristupa.
Image

Kontrola pristupa preko šifratora

Ispred svakog ulaza koji treba da se kontroliše postavlja se jedan čitač elektronskih ključeva tPAKL (za kontaktnu varijantu) ili tPAKL (za bezkontaktnu varijantu). Svaki korisnik upotrebom JEDNOG elektronskog ključića, zajedničkog za sva vrata, može proći kroz sva vrata kroz koja mu je prolaz odobren. Na ovaj način se pojednostavljuje upotreba ulaznih vrata, troškovi održavanja se smanjuju (nema habanja cilindra i stalne izrade novih ključeva za sve korisnike), a nivo sigurnosti podiže jer svaki ključić ima svoj sopstveni serijski broj i u slučaju gubitka ključića on se menja drugim, a izgubljeni ključić se nikada više ne može iskoristiti jer se briše iz sistema.
U kontaktnoj varijanti je neophodno ključić tipa iKEY prisloniti na polje za očitavanje čitača iPAKL, a kod bezkontaktne varijante je ključić tipa tKEY ili tCARD potrebno samo prineti na 5cm do čitača tipa tPAKL.
Naravno, svi uređaji su urađeni u prepoznatljivom TCS dizajnu, otporni na sve vandalske nasrtaje i atmosferske uticaje, baš onako kakvi treba da budu uređaji koji štite ulaz od neželjenih posetilaca.

Kontrola pristupa preko el. ključića

Ispred svakog ulaza koji treba da se kontroliše postavlja se jedan šifrator tipa Codelock12. Svaki korisnik upotrebom JEDNE šifre zajedničke za sva vrata, može proći kroz sva vrata kroz koja mu je prolaz odobren. Na ovaj način se pojednostavljuje upotreba ulaznih vrata, troškovi održavanja se smanjuju (nema habanja cilindra i stalne izrade novih ključeva za sve korisnike), a nivo sigurnosti podiže jer se šifra može uvek na veoma jednostavan način promeniti.
Naravno, šifrator je urađen u prepoznatljivom TCS dizajnu, otporan na sve vandalske nasrtaje i atmosferske uticaje, baš onako kakvi treba da budu uređaji koji štite ulaz od neželjenih posetilaca.
Pored svega navedenog, sam uređaj predstavlja jedan od najlepše dizajiranih uređaja na svetu (po oceni distributera sigurnosne opreme širom sveta).
Image

Contact us

+381 33 715 110 - Prodaja


Location

Nijazije Musabegovića br. 5

31300 Prijepolje

Srbija


Send us email

office@skynet.co.rs


demo

Kompletna IT rešenja

" SKYNET " je firma sa sedištem u Prijepolju. Osnivač firme, kao i zaposleni u istoj iza sebe imaju dugogodišnji rad iz oblasti informacionih tehnologija. Jedini smo u Zlatiborskom okrugu koji možemo da vam ponudimo kompletno IT rešenje (softver, hardver, računarske mreže, Internet, Video nadzor, Alarme, PP Zaštita) za unapređenje Vašeg poslovanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

 

STATISTIKA POSETA

0048910
Danas
Ove nedelje
Prošlog meseca
UKUPNO POSETA:
20
1389
2139
48910


Your IP:3.225.221.130

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak
od 09:00 do 17:00
Subota
od 09:00 do 15:00
Nedelja
Zatvoreno

Za radno vreme praznicima informišite se putem telefona.