• Telefon: +381 33 715 110
  • Email: office@skynet.co.rs
  • Radno vreme: 09:00 to 17:00

Nijazije Musabegovića br. 5, 31300 Prijepolje

PROIZVODI

Sistemi video nadzora odavno se primenjuju u svrhu zaštite objekata, imovine i lica, ali zbog visokih cena takvi sistemi su bili isplativi samo kada su u pitanju bili objekti od posebnog rizika ili važnosti. Izuzetno brzi...
Sistemi video nadzora odavno se primenjuju u svrhu zaštite objekata, imovine i lica, ali zbog visokih cena takvi sistemi su bili isplativi samo kada su u pitanju bili objekti od posebnog rizika ili važnosti. Izuzetno brzi razvoj tehnologije zadnjih godina godina doveo je do drastičnog pada cena opreme, tako da su sistemi video nadzora danas mnogo dostupniji i sve prisutniji u poslovnom svetu a i kod obezbeđivanja privatne imovine.
Upotreba video nadzora je najpotrebnija u svrhu nadzora i kontrole u radu sa gotovim novcem, zaštiti od krađe (kupci, zaposleni, dostavljači...), kontrole vitalnih procesa proizvodnje, nadzora otvorenih prostora, skladišta i parkirališta, kontrole kvaliteta rada zaposlenih. Sistemom video nadzora možete blagovremeno otkriti nepoželjne događaje ili snimljeni materijal koristiti za otkrivanje ili kao dokaz počinjenog kaznenog dela ili druge nastale štete. Takođe postavljanjem video nadzora psihološkim delovanjem u startu smanjujete pokušaje zloupotrebe.
Image
Investicija u sistem video nadzora se brzo otplati imajući u vidu da na taj način smanjujete potencijalnu štetu i gubitke, podstičete kvalitet poslovanja i rad zaposlenih, vršite jednostavniju, jeftiniju i efikasniju kontrolu.
Image
Videonadzorni sistem ima dvostruko dejstvo:
 
•preventivno, deluje psihološki na eventualne počinioce krađe ili prekršaja discipline i značajno smanjuje procenat pokušaja.
 
•kurativno, nakon izvršene krađe ili prekršaja kao dokaz postoji video zapis na osnovu kojeg se može identifikovati izvršilac.
 
Oba dejstva su neophodna jer osnovni cilj je sprečavanje krađe, ako ipak do krađe dođe da počinioca identifikujemo  i omogućimo policiji lakše privođenje počinioca.
 
Video nadzor koristimo: za nadzor proizvodnih procesa, rad mašina, objekata, robe u prodavnicama ili skladištima, izloženih eksponata, ulaz i izlaz vozila, utovar i istovar robe, radnike u firmama, bolesnike na intenzivnoj nezi,  posetioce, nadzor životinja u tovilištima, prasilištima
Image
Image

Naročitu pažnju treba posvetiti pravilnom odabiru opreme i pravilnom pozicioniranju. Najbolje odabrana oprema ako je loše pozicionirana neće pružiti potrebnu zaštitu i biće bačen novac. Zbog toga posao odabira i ugradnje opreme za video nadzor poverite profesionalcima.

Video nadzor može biti trenutan ako se posmatra na za to postavljenim monitorima i ako imate za to određene osobe ili naknadan tj ako pregledate snimljeni materijal. Za što manji utrošak prostora, na medijumu za snimanje (HDD), koristi se detektor pokreta. Detektor pokreta je softverski algoritam koji upoređuje trenutnu sliku sa prethodnom i ukoliko ima razlike počinje snimanje. Snimanje se vrši sve dok traje kretanje a nakon prestanka kretanja prestaje i snimanje.

U firmama koje imaju LAN moguće je vršiti nadzor sa bilo kog računara u mreži (uz lozinku za odobrenje pristupa nadzornom sistemu). Moguć je nadzor preko ISDN, ADSL, bežičnog ili kablovskog interneta, mobilnog telefona...

 

Contact us

+381 33 715 110 - Prodaja


Location

Nijazije Musabegovića br. 5

31300 Prijepolje

Srbija


Send us email

office@skynet.co.rs


demo

Kompletna IT rešenja

" SKYNET " je firma sa sedištem u Prijepolju. Osnivač firme, kao i zaposleni u istoj iza sebe imaju dugogodišnji rad iz oblasti informacionih tehnologija. Jedini smo u Zlatiborskom okrugu koji možemo da vam ponudimo kompletno IT rešenje (softver, hardver, računarske mreže, Internet, Video nadzor, Alarme, PP Zaštita) za unapređenje Vašeg poslovanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

 

STATISTIKA POSETA

0048907
Danas
Ove nedelje
Prošlog meseca
UKUPNO POSETA:
17
1386
2139
48907


Your IP:3.225.221.130

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak
od 09:00 do 17:00
Subota
od 09:00 do 15:00
Nedelja
Zatvoreno

Za radno vreme praznicima informišite se putem telefona.