• Telefon: +381 33 715 110
  • Email: office@skynet.co.rs
  • Radno vreme: 09:00 to 17:00

Nijazije Musabegovića br. 5, 31300 Prijepolje

PROIZVODI

U ponudi imamo i ambijentalna ozvučenja za razne vrste objekata:
 
– hale (muzika za radnike i davanje obaveštenja)
– poslovne objekte (kancelarije sa ambijentalnom muzikom)
– spoljne ambijente (igrališta, stadioni, amfiteatri, itd.)
– škole (za davanje važnih saopštenja)
 
Nudimo i kvalitetna pojačala i predpojačala, zvučnike. Zvučnike možete kombinovati i prema enterijeru i ambijentu (ugradni u plafon, nazidni u više verzija, spoljni vodootporni, stubni, itd.). Izrada projekata po konkretnom zahtevu.
Šta je ambijentalno ozvučenje?
Sistemi ambijentalnog ozvučenja koriste se za ozvučavanje javnih prostora, škola, bolnica, autobuskih i željezničkih stanica, aerodroma, poslovnih objekata ,marketa i svugdje gdje je velika frekvencija ljudi. Sistemi javnog ozvučenja se najčešće koriste za emitovanje muzike, reklamnih poruka, obavještenja, a od neprocenjive je važnosti da u slučaju potencijalne opasnosti (nelegalnog upada, požara ili druge nepogode) upozorava prisutne na rizik i da im u vanrednim situacijama proslijedi prave informacije.
Image

Kako funkcioniše sistem?

Ovi sistemi su prilagođeni za instalaciju u velikim objektima i funkcionišu potpuno drugačije od klasičnih HI-FI sistema. Sistemi ambijentalnog ozvučenja koriste 100V linije sa galvanski odvojenim zvučnicima što omogućava rad sa jako velikim brojem zvučnih kutija koje mogu biti udaljeni i na većom rastojanju od pojačala. Zonalna organizacija sistema omogućava selektivno uključivanje ili regulaciju jačine zvuka u svakom prostoru ponaosob, zavisno od planiranog ozvučavanja.
Komponente ozvučenja i izbor zvučnika

Sistem se sastoji od integrisanog pojačivača odgovarajuće snage na koji je povezan potreban broj zvučnika, koji su raspoređeni po objektu. Kao izvori audio-signala, na pojačavač mogu biti povezani FM prijemnici, CD/MP3 plejeri, personalni računari itd. Pored velikog izbora pojačivača i pretpo-jačavača tu su i raznidodatni uređaji kao što su: emergency paneli za prikupljanje signala sa drugih sistema tehničke zaštite, audio-matrice, zonski selektori I regulatori, telefonski interfejsi i dr. U ponudi je i veliki izbor modela zvučnika . Zavisno od ambijenta i željene snage pravi se izbor zvučnika: plafonski – zidni , ugradni – nazidni, vanjski – unutrašnji ,manji – veći , bijeli – crni.

Image

Konferencijski sistem

Kao dio opreme proizvođača ambijentalnog ozvučenja u ponudi su i kompletna rešenja konferencijskih sistema, koji se najčešće sastoje od centralnog uređaja, mikrofona za predsedavajućeg i potrebnog broja mikrofona za delegate. Pored osnovne konfiguracije sistemi se mogu nadograditi i PTZ kamerom, delegatskim jedinicama sa monitorima, sistemom za glasanje, jedinicom za simultano prevođenje na više jezika, IC prijemnicima i predajnicima prevođenih signala itd.
Analogni i digitalni sistem ozvučavanja

U zavisnosti od načina instalacije, sistemi javnog ozvučenja mogu biti analogni ili digitalni IP mrežni sistemi. Kod analognih rešenja, osnovu kompletnog sistema čine 100V –ni zvučnici dok se kod mrežnih IP rešenja sve komponente sistema priključuju na već postojeću ili novu lokalnu mrežu. Celokupnim sistemom se može upravljati preko računara sa bilo koje lokacije.

Pored CEOPA sistema javnog ozvučavanja kaji najviše koristimo i ugrađujemo takođe su zastupljeni i drugi proizvođači kao što su TOA, DYNACORD, JBL, SID…

Contact us

+381 33 715 110 - Prodaja


Location

Nijazije Musabegovića br. 5

31300 Prijepolje

Srbija


Send us email

office@skynet.co.rs


demo

Kompletna IT rešenja

" SKYNET " je firma sa sedištem u Prijepolju. Osnivač firme, kao i zaposleni u istoj iza sebe imaju dugogodišnji rad iz oblasti informacionih tehnologija. Jedini smo u Zlatiborskom okrugu koji možemo da vam ponudimo kompletno IT rešenje (softver, hardver, računarske mreže, Internet, Video nadzor, Alarme, PP Zaštita) za unapređenje Vašeg poslovanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

 

STATISTIKA POSETA

0040311
Danas
Ove nedelje
Prošlog meseca
UKUPNO POSETA:
6
377
2955
40311


Your IP:44.197.230.180

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak
od 09:00 do 17:00
Subota
od 09:00 do 15:00
Nedelja
Zatvoreno

Za radno vreme praznicima informišite se putem telefona.